Krijg de liefde die je wilt

Over mij
Van jongs af aan heb ik een grote interesse in mensen en wat hen beweegt. Ik ben gevoelig, intelligent, humorvol en enthousiast. Mijn kracht ligt in de verbinding. Ik hou ervan een klimaat van openheid en veiligheid te scheppen, waarin je je snel thuis voelt. In mijn eigen leven heb ik gelukkige maar ook minder goede periodes meegemaakt en doorleefd, wat maakt dat ik goed kan invoelen wat iemand nodig heeft of drijft. In mijn werk combineer ik mijn analytische geest en een intuïtieve benadering: ik ben van mening dat bij persoonlijke ontwikkeling zowel gevoel als verstand een rol spelen.

Ik ben opgeleid als jurist en heb me via verschillende functies, (vervolg)opleidingen en levenservaring ontwikkeld tot specialist op het gebied van intermenselijke relaties en persoonlijke groei. Mijn tijd als familierechtadvocaat heeft grote invloed gehad op keuzes die ik in mijn latere werkzame leven heb gemaakt. In deze periode ben ik namelijk gaan inzien dat ik een ‘verbinder’ ben. Vaak drijven mensen door het inschakelen van een advocaat juist verder uit elkaar en om die reden ben ik me in familiezaken gaan toeleggen op mediation. Later heb ik de advocatuur vaarwel gezegd en ben ik in het bedrijfsleven gaan werken. Vanuit een blijvende interesse in menselijke geest en gedrag ben ik psychosociale opleidingen gaan volgen en nu begeleid ik mensen in trajecten van persoonlijke -en relationele groei. In mijn begeleiding komt mijn kennis, ervaring en mijn observatievermogen samen.

Mijn werkplek ligt aan het water tussen de weilanden in Friesland. Deze frisse en eigentijdse plek garandeert rust en privacy.

Mijn opleidingen

Studie rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden Beroepsopleiding Advocatuur
Opleiding Mediation bij het Centrum voor Conflicthantering Haarlem 
Integraal Waarnemen bij Schout Schouten Maarssen
Opleiding Professionele Communicatie bij Phoenix opleidingen Utrecht
Opleiding Encounter-centered Couples Therapy door Geraldine Hollander, Master trainer in EcCT
Imago Clinical Training, Sophie Slade, Londen