Krijg de liefde die je wilt

Saskia van der Ploeg

In 2016 ben ik mijn coachpraktijk gestart, toen nog gericht op coaching en begeleiding voor gescheiden ouders. Honderden ouders heb ik mogen helpen, om weer uit de overlevingsstand te komen, de regie terug te pakken en zichzelf terug te vinden na hun scheiding. Al snel wist ik dat ik mijn programma's door kon ontwikkelen en breder toepasbaar kon maken. En dat ik met mijn coaching met oa. systemisch werk, imago coaching, NLP en positieve psychologie veel meer mensen en levens kon bereiken. Door ook individuele en relatiecoaching aan te bieden vanuit Dit ben ik | coaching.

Ik weet hoe belangrijk en hoe fijn het is om je bij je partner veilig en helemaal op je gemak te voelen. Helemaal jezelf zijn én jezelf laten zien. Elkaar waarderen en het fijn hebben samen! Toch? En soms lukt dat niet, dat weet ik ook. Met frustratie, verdriet, strijd en eenzaamheid als gevolg.

Misschien denk je, dat je daar maar genoegen mee moet nemen. Dat je ‘niet de juiste partner’ hebt gekozen, of dat het vanzelf weer beter wordt. Maar waarschijnlijk voel je ook dat er een dynamiek is ontstaan, die jullie niet verder helpt. Dat het een neerwaartse spiraal is, waar je uit wilt komen.

Mijn relatiecoaching helpt om je opnieuw te verbinden. Met jezelf en met elkaar. Om de veiligheid te herstellen, zodat je je schild durft te laten zakken. En elkaar weer écht te zien krijgt.

Dit ben ik: moeder van een prachtige dochter van 12, vrouw van Paul, verzorger van Australische Labradoodle Charlie, inwoner van De Meern, vaak gestructureerd en soms chaotisch, gevoelig (ook al zie je dat niet altijd), graag in gezelschap en ook heel graag alleen, fanatieke lezer die ook (graag) sport, relatie coach (die er privé meer dan eens een potje van heeft gemaakt), dochter van mijn ouders, zus van mijn broer, schoonzus, tante, vriendin en nog zoveel meer…

Coaching: in mijn coaching gebruik ik mijn persoonlijkheid, mijn kennis en ervaringen. Ik ontwikkel me voortdurend en leer gelukkig nog elke dag. Van en over mezelf, mijn gezin en de mensen om me heen.

Mijn opleidingen

 Klinische Opleiding Relatietherapie in opleiding, Imago Nederland
 Communicatiepatronen in scheidingssituaties
Systemische coaching in scheidingssituaties
NLP practitioner
365 Dagen Succesvol Coach