Krijg de liefde die je wilt

Ik heb sinds 2007 mijn praktijk Loving Life in Haarlem. Als Transpersoonlijk Coach/Counselor begeleid ik mensen met relatie- en communicatieproblemen, zingevingsvragen, burn-out en problemen met hoog gevoeligheid (HSP) naar een leven met meer verbinding, vreugde en kwaliteit.

Gespecialiseerd in Imago Relatie Coaching.
20 jaar geleden heeft Imago Relatietherapie de relatie van mijn man en mij echt gered en daarmee ons gezin. Dit gaf zo’n positieve ommekeer, dat ik vanaf 2009 de Imago opleidingen volgde om ook anderen te helpen hun relatie te verbeteren. Ik volg meerdere keren per jaar de Advanced Imago Relatietherapie- en Encounter-centered Couples Therapy trainingen. (EcCT van Hedy Schleifer)

Ervaringsdeskundig
Ik coach vanaf 2010 stellen die een betere relatie willen. Daarbij weet ik uit ervaring hoe het is om aan de rand van een scheiding te staan, niet meer te weten hoe je verder moet of hoe met je partner te praten. Ik help stellen uit te vinden of en hoe ze samen verder willen. Vaak help ik ze de weg te vinden naar een diep verbonden relatie. Een weg die overigens voor ieder stel uniek is.

Werkwijze
Ik neem altijd rustig zoveel tijd als nodig om een proces steeds goed af te ronden. Ook geef ik privé Intensief Weekenden, waar in 2 dagen door diepere processen heen wordt gegaan waarvoor je in losse sessies 2 maanden nodig hebt. Voor het herstel van een relatie na een affaire ben ik opgeleid voor een gespecialiseerde werkwijze, ontwikkeld door Hedy Schleifer. Je relatie kan zelfs hechter worden dan ooit!

Mijn opleidingen

 Advanced Imago Trainingen
 Encounter -centered Couples Therapy Trainingen – Kairos, Londen
 Imago Facilitator
 Imago Parenting Workshop Presenter
Imago Clinical Training Educator
 NLP Transpersoonlijk Coach Counselor
Master NLP
Holistisch therapeut voor emotioneel lichaamswerk en massage