Krijg de liefde die je wilt

Patricia Deiter-Rahusen

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt, dat je niet verder komt. Omdat je werk of je relatie niet goed loopt. Omdat je last hebt van angst of stress. Als je geconfronteerd wordt met ziekte of dood. Als je voor een moeilijke keuze staat. Of omdat je simpelweg behoefte hebt aan nieuwe energie en inspiratie.Via jouw eigen beelden komen we tot de kern van je vraag. We onderzoeken waar jij behoefte aan hebt. Waarna je jezelf nieuwe ruimte, helderheid, oplossingen, grip en nieuwe energie teruggeeft.

En over mezelf: ‘Na 15 jaar als beëdigd tolk-vertaler Frans en Spaans te hebben gewerkt wilde ik mij op een andere wijze met taal bezig houden: met de beelden achter de woorden. Ik volgde onder meer de driejarige opleiding aan de School voor Imaginatie in Amsterdam. In mijn kennismaking met imaginatie kwam ik mijzelf in pure vorm tegen: wie en wat ik ben, en niet wie en wat ik was geworden. Dit inzicht had een enorme positieve impact op me.
Daarnaast volgde ik een verscheidenheid aan workshops op het gebied van stemwerk, systemisch werk, creatieve en (ver)beeldende expressie, coaching op de MAT, lichaamswerk, meditatie, yoga en ontspanningstechnieken. Ik zet mij graag in om andere mensen te helpen nieuwe energie en inspiratie aan hun leven te geven.

Mijn opleidingen

 Imaginatie: licentie VerbeeldingsToolkit, School voor Imaginatie  (2015)
 De Mat: licentie voor coach/therapeut (2013)
Imaginatie: licentie Imaginatie, School voor Imaginatie (2000)
Stemwerk: Jonathan Hart, MarieJan van Oort, Jean René Toussaint, Annemarie Blink, Milaya Lodian
Lichaamswerk, beeldende expressie: Eddy Loonstijn
Ontspanning & relaxatietechnieken: Christiaan Kuhn
 Beëdigd Tolk/Vertaler, arrondissementsrechtbank te Utrecht (1984)
 Master Vertaler (Spaans/Frans/Nederlands), HIVT – Rijksuniversitair Centrum Antwerpen (1983)