Krijg de liefde die je wilt

Patrice Nieuwenhuijs

Wat mij het meest interesseert is hoe wij mensen in elkaar zitten en wat maakt dat het zo gemakkelijk is om uit verbinding te gaan. Dit heb ik diep onderzocht en er ook de nodige opleidingen voor gevolgd. Dus mijn eerste insteek is hoe kan ik zelf in verbinding blijven en hoe kan ik mensen in mijn praktijk helpen de verbinding weer op te zoeken.
Het lijkt er voor mij op dat wij mensen het zo moeilijk vinden om onze kwetsbaarheid aan elkaar te laten zien en naar elkaar uit te reiken.
Dit is wat mij betreft de kern van een intieme relatie, want daar waar de kwetsbaarheid van de ene partner zichtbaar mag worden, ontstaat er automatisch verzachting en dus verbinding.

Imago

Ik werkte via EFT (Emotianal Focused Therapy for couples) en zocht een aanvullende vorm van begeleiding voor geliefden. Ik heb die gevonden in Imago Relatie Therapie. Wat ik bijzonder vind aan deze vorm van relatietherapie is dat de communicatie tussen geliefde via dialogen gaat waar een format voor is gemaakt. Ik vind dit een hele veilige manier om de meest lastige onderwerpen bespreekbaar te maken.

Sinds 1994 begeleid ik mensen in hun ontwikkeling. Eerst in het bedrijfsleven en vanaf 2010 als psychsociaal therapeut. In mijn eigen leven heb ik het nodige meegemaakt waardoor ik ‘gedwongen’ ben mijn kwetsbaarheid te leven. Achteraf een zegen waar vooraf hard werken was geboden. Wil je meer over mij weten kijk dan op mijn website www.goedetherapeut.nl
Jullie zijn heel welkom in mijn praktijk in Amsterdam

Mijn opleidingen

  Imago relatietherapeut in opleiding
  jaarlijks EFT met Jolanda van Hockauf verdieping EFT
  EFT basis, houd me vast, families
  De maskenmakers, phoenix opleidingen
  Relatie als spiegel van de ziel, phoenix opleidingen
  Gestalt therapie bij Godefrieda Hoogenraad Oberman (inmiddels overleden)
  propedeuse pedagogiek, Universiteit Utrecht 
  39 jaar meditatie en zelfonderzoek plus veel trainingen hoe de mind emoties en het lichaam met elkaar samenwerken