Krijg de liefde die je wilt

Mariska Dorresteijn

Sinds 2005 ben ik als advocaat werkzaam in Zwolle. In de loop der tijd heb ik mij toegelegd op het Personen- en Familierecht en ontwikkeld tot een inhoudelijk specialist, maar vooral een bevlogen mediator. In 2015 startte ik met mijn eigen kantoor Recht aan tafel. Vanuit mijn kantoor draag ik uit dat ik samen met mijn cliënten graag werk maak van een 'goede' scheiding. Samen om tafel, uitpraten wat er uitgesproken moet worden, aandacht vooral naar de kinderen en na een echte afronding van het verleden, beiden weer met een frisse blik vooruit. Deze visie trekt ook de cliënten aan die zich hiertoe aangesproken voelen en dat is heel prettig werken.

Zowel zakelijk als privé maakte ik kennis met Imago Relatietherapie en gelijk was ik onder de indruk van het grote impact van ogenschijnlijk simpele oefeningen en de praktische toepassing. Het zaadje om zelf ook met relatietherapie te gaan werken, werd toen al gepland. In eerste instantie ben ik de opleiding begonnen om mijn cliënten in mediation nog beter te kunnen begeleiden met de diverse Imagodialogen. Inmiddels zijn de eerste stappen gezet om straks als Imago Relatiecoach mijn praktijk uit te breiden.

Naast mijn werk ben ik moeder van 2 tienerjongens, kook ik heel graag, wandel ik veel en kan ik erg genieten van kunst en cultuur.

Mijn opleidingen

 Klinische Opleiding Relatietherapie in opleiding, Imago Nederland
 Gymnasium, Alberdingk Thijm College Hilversum
Nederlands Recht, Privaatrechtelijk afgestudeerd, Universiteit Maastricht
Beroepsopleiding Advocatuur, Nederlandse Orde van Advocaten
Specialisatieopleiding Familierecht en opleiding tot mediator bij vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars

Mariska Dorresteijn