Krijg de liefde die je wilt

Marcella Hagenaar

Relaties, in welke vorm dan ook, zijn onmisbaar voor ons bestaan. En omdat het een noodzakelijk goed is voor ons overleven, willen wij ons verbonden voelen met de ander. Het maken van verbinding, verdieping daarin zoeken en eventueel herstel te ervaren zijn voor mij intrigerende vraagstukken. Al tijdens mijn adolescentie ben ik begonnen om meer inzicht te krijgen in relaties door leeftijdgenoten te ontvangen, die met hulpvragen ‘bij mij’ kwamen.

Want hoe doe je dat nou? Met IMAGO heb ik een prachtige aanvulling gevonden binnen mijn vakgebied. Als psycholoog en systeemtherapeut (gezins- en relatietherapie) ben ik gespecialiseerd op het gebied van Emotionally Focused Therapy for Couples (EFT) en schematherapie.
De laatste tien jaar vraagt IMAGO vanuit diverse hoeken regelmatig om mijn aandacht. In 2020 heb ik besloten om mijn scope te verbreden en IMAGO volledig te omarmen. De dialogen bieden heel veel structuur en houvast waardoor veiligheid binnen de relatie weer kan ontstaan. De resultaten bij clienten zijn verbluffend, naast de nieuwe ervaringen van ontroering en herstel van vertrouwen. Door meer begrip te krijgen voor elkaars belevingswereld ga je juist (nog) meer van elkaar houden. Verbondenheid ten top!

Mijn opleidingen

 Systeemtherapie en ACT (te volgen in september 2021)
 Klinische opleiding Imago relatietherapie in opleiding
Systeemtherapie (Relatie- en Gezinstherapeut)
Emotionally Focused Therapy for Couples (EFT) (basis en advanced core skills)h
Acceptance and Commitment Therapy (ACT) (basis en gevorderd)
 Schematherpie
 Master Klinische Psychologie WO