Krijg de liefde die je wilt

Sinds 2003 heb ik in een eigen praktijk waarin ik werk als Imago relatietherapeut en Psycho-integraal therapeut. Daarbij deed ik ook veel ervaring op met het begeleiden van mensen met kanker. Imago relatietherapie vind ik zo mooi vanwege haar helende werking. Deze therapievorm spreekt de wijsheid aan die je van nature in je hebt: diep in je hart weet je eigenlijk wel hoe het zit, wat de bedoeling is en wat je het liefste wil… Ik zie de relaties van mijn cliënten daadwerkelijk veranderen.

Ervaringsdeskundig

Bij relatietherapiesessies put ik niet alleen uit puur professionele kennis. Ik zet evengoed mijn persoonlijke ervaringen in, zodat die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van mijn cliënten. Ooit waren mijn man (Jan Bouwman) en ik ook vastgelopen in onze relatie. Toch kregen we, middels Imago, een volkomen nieuwe verhouding tot elkaar.
Met de Imago dialoog ontdekten we onze onbewuste patronen en overtuigingen. De ander willen begrijpen en ‘horen’ ‑ is nu een manier van leven geworden. Een keerpunt in onze relatie.

Met veel plezier geven we Imago relatieweekenden 'Krijg de liefde die je wilt' waarvoor we zijn gecertificeerd.

Innerlijke houding

Cliënten zeggen vaak – na afloop van de relatietherapie  - dat ze me deskundig, warm, waarachtig en onpartijdig vinden. Ook hoor ik ‘verbindend’ en ‘open’ terug. Ze ervaren dat ik kijk naar de hele mens en voelen zich gelijkwaardig aangesproken. Iedereen mag zijn zoals hij werkelijk is.

Inspiratie

Het inspireert me enorm om bij te dragen aan meer liefdevolle, stevige relaties. Het stemt me ook dankbaar dat als partners besluiten uit elkaar te gaan, ze dat in vertrouwen doen.
Waarom is dit alles zo belangrijk? Niet alleen vanwege de positieve uitwerking op jullie als partners, maar ook vanwege de impact op eventuele kinderen. Kinderen gedijen beter zodra ouders of verzorgers beter gedijen.

Mijn opleidingen

 Clinical Training in Couplestherapy (Advanced Certified)
 Workshop Presenter 'Getting the love you want' en 'Keeping the love you find'
 Emotional Focused Therapie (EFT)
 Encounter-centered Couples Therapy (Hedy Schleifer)
 ODC gecertificeerd
 HBO IW /CW