Krijg de liefde die je wilt

Ik ben psycholoog NIP (1989) en een gecertificeerd Imago Relatietherapeut sinds 2010. Mijn focus is de verbetering van uw relatie zowel op de zaak als privé.

Imagotherapie heeft voor mij en mijn vrouw het keerpunt betekend van onze relatiecrisis in 2005. Dit keerpunt vond plaats tijdens een Imagorelatietherapie workshop. Dat een tweedaagse zoveel impact kon hebben, verraste mij bijzonder en motiveerde mij om deze methodiek te leren.
Inmiddels heb ik andere benaderingen bijgeleerd, zoals onder andere EFT (Sue Johnson), om beter in staat te zijn het hele scala aan relatieproblematiek nog beter te kunnen bedienen. Als u bij mij in therapie komt, kunt u verzekerd zijn van een authentieke en deskundige ontmoeting. Inmiddels verzorg ik samen met mijn vrouw al meer dan 5 jaar ook de relatieweekenden en kan ik met mijn andere collega’s op deze site getuigen van hoezeer uw leven verandert als u zich op relatiegebied laat bijscholen. Ik wil u daarom van harte uitnodigen kennis te maken met een van mijn Imagorelatietherapie-collega’s of met mij.

Mijn opleidingen

Imago Relatietherapie
Encounter-centered Couple Therapy (Hedy Schleifer)
 DISC-gecertificeerd
Psychologie aan Rijksuniversiteit Leiden