Krijg de liefde die je wilt

Sinds 2008 heb ik een eigen praktijk waarin leren en persoonlijke ontwikkeling centraal staat.
De liefdesrelatie vind ik de mooiste en soms ook de ingewikkeldste vorm om te kunnen leren.
Ik gun iedereen die zich in een relatiecrisis bevindt, therapie om te kijken welke mogelijkheden er zijn om nieuwe verbindingen met elkaar te krijgen. Imago relatietherapie is daarvoor een prachtige manier, zowel preventief als ondersteunend. Soms ook door op een goede en respectvolle manier uit elkaar te gaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe helpend relatietherapie kan zijn.

Vanuit de LVSC (Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching) ben ik een erkend geregistreerd supervisor en registercoach. En vanuit de beroepsvereniging NVPA (Nederlandse Vereniging voor Psychologen en Agogen) ben ik erkend als psychosociaal therapeut en relatietherapeut.
Als relatietherapeut ben ik geschoold als systemisch en EFT relatietherapeut. Momenteel ben ik mij verder aan het scholen op het gebied van imago relatietherapie. Het bijzondere van imago relatietherapie vind ik dat partners leren op een respectvolle en mooie manier met elkaar nieuwe verbindingen aan te gaan. De dialogen geven ook nadat de therapie is beëindigd een vorm om elkaar te blijven ontmoeten.
Op de website www.lenthepraktijk.nl vind je meer info over mijn werkwijze, achtergrond en opleiding.

Mijn opleidingen

 Imago relatietherapeut in opleiding
 EFT (Emotional Focused Therapy) bij EFT Netwerk Nederland
 De relatie als spiegel bij Phoenix Opleidingen
Certified Verdere scholingen bij Phoenix Opleidingen: systemisch werken, professioneel begeleiden, lichaamswerk, trainersopleiding, rouw- en ritueelbegeleider, mannenhulpverlening en het helende verhaal.
 Medische basiskennis
 Post HBO – Supervisorenopleiding
 Post HBO – GGZ en Maatschappelijke Dienstverlening
 Maatschappelijk Werk en Dienstverlening