Krijg de liefde die je wilt

Femke van der Spoel

Iedereen met een relatie twijfelt weleens; “is dit het nu?” We kennen allemaal die momenten dat de liefde even niet vanzelf gaat of op momenten waarop het allemaal niet meer zo geweldig is. Mensen gaan uit elkaar omdat ‘het gevoel’ er niet meer is, omdat ze verliefd zijn geworden op iemand anders of omdat er te veel gedoe is. Terwijl in deze twijfel en onrust juist een enorme groei mogelijk is om elkaar weer opnieuw te ontdekken.

Ik geloof dat een gelukkige relatie de basis is voor een gelukkig leven. Daarom help ik stellen te onderzoeken of het fundament van de relatie sterk genoeg en zo niet, hoe dat verstevigd kan worden. Ik geloof dat iedere relatie naar de ‘next level’ kan. Wat je daarvoor nodig hebt is op ontdekkingstocht gaan en bewust te worden van waarom jullie elkaar gekozen hebben en wat maakt dat jullie in deze situatie terecht zijn gekomen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is wanneer je relatie in een crisis verkeerd. Wat ervoor nodig is om hier samen uit te kunnen komen en de liefde levend te houden. Imago Relatietherapie heeft ontzettend veel betekent voor mij en mijn partner. Het heeft zoveel meer verbinding, verdieping en liefde gebracht. En niet alleen bij ons, stellen verder helpen met behulp van de Imago Dialoog is magisch. Er ontstaat zoveel veiligheid en verbinding. Het creëert de mogelijkheid om met nieuwe ogen naar elkaar te gaan kijken, dat gun ik ieder stel!

In 2018 ben ik samen met mijn partner ons bedrijf Family Startup gestart. Family Startup is ontstaan vanuit onze droom om gezinsgeluk te verspreiden. We zagen te veel gezinnen niet gelukkig met elkaar samenleven, veel irritaties en weinig verbinding. Kinderen leren niet zozeer van wat je zegt maar vooral van wat je doet. Wij geloven dat het belangrijk is dat iedere ouder weet wie hij zelf is en wie ze zouden willen zijn in de relatie. Een liefdevolle relatie is daarom het voorbeeld wat we ieder kind gunnen. Mijn hart gaat uit naar het werken met stellen die de relatie met elkaar goed willen houden, willen laten groeien en die bereid zijn zich te verdiepen in elkaar.

Mijn opleidingen

 Imago Relatiecoach niveau 1
 Emotionally Focused Couples Therapy (EFT relatietherapie Basis)
Encounter Centered Couples Therapy
365 Dagen Succesvol Seniorcoach
Mediation
 HBO-Sociaal Pedagogische Hulpverlening