Krijg de liefde die je wilt

Emanuela Deyanova

“We halen overal diploma's voor, behalve voor hoe we elkaar liefhebben, gezinnen stichten en hoe we tegelijk ouders en geliefden kunnen zijn.”

Een relatiecrisis is de grootst mogelijke kans op een doorbraak, niet per se een breuk. Veel stellen hebben echter nooit geleerd hoe de dynamiek in een relatie werkt. Dit zorgt helaas voor onnodig veel scheidingen en verdriet. Daarom schreef ik er een boek over (Oneindige Liefde) en zie ik het als mijn missie om koppels te begeleiden bij hun dappere zoektocht naar hun (hernieuwde) verbinding.

Hoewel iedereen anders is bestaat er wel degelijk een basisrecept voor een geweldige relatie. Met de juiste tools en technieken wordt een conflict tussen twee partners in plaats van het begin van het einde, het startpunt van een veel sterkere band. Zelfs als initieel slechts één van beide bereid is om het werk te doen.

Werkwijze
De basis voor mijn behandelingen is IMAGO-therapie en EFT (emotionally focused therapy) van Sue Johnson. Daarnaast leen ik ook veel van het gedachtegoed van Bert Hellinger over familieopstellingen.
Met diverse gesprekstechnieken en intieme oefeningen leer ik jullie de brug oversteken naar elkaars belevingswereld. Je leert hoe je lastige dingen en persoonlijke wensen bespreekbaar maakt, zonder je partner hierbij iets te verwijten. Zo creëer je meer wederzijds begrip en transformeer je je relatie tot een veilige haven waarin beide partners zich (weer) gezien, gehoord en begrepen voelen.

Mijn opleidingen

 Imago Relatietherapeut
 Emotionally Focused Couples Therapy (EFT relatietherapie)
Familiesopstelling (Bert Hellinger)
Encountered couples therapy, Sue Wintgens