Krijg de liefde die je wilt

Bram Beute

In vrijheid verbonden!  
Dat is waar ik al jaren in geloof en wat ik vele stellen gun. Relaties met 4V effect noemen we dat. Een gezonde relatie is misschien wel het mooiste wat er is en wat ben ik dankbaar dat ik al sinds 1994 echt gelukkig getrouwd ben met Marjon (ook 1 van de Imago Therapeuten ��).  Niet alleen wij, maar ook onze 4 kinderen, onze vrienden en familie genieten hiervan mee.

Als christen ben ik een bijzondere weg gegaan en duurde het 33 jaar voordat het geloof vanuit mijn hoofd mijn hart bereikte. Geraakt door een liefdevolle Vader, heb ik mijn leven omgegooid, carrière aan de kant gezet en werk gemaakt van relaties. Sinds 2004 ben ik ondernemer en (team)coach en draait mijn werk om Verbinding. Vele bedrijven en ondernemers mocht ik, samen met het Vivento-team, begeleiden rondom de 4V’s (Veiligheid, Vertrouwen, Verbinding en Vrijheid).  En ja, helaas maar waar, maar al te vaak bleek dat het thuis ook niet altijd even verbonden voelde. Steeds vaker kwam en komt de vraag of ik ook werk aan verbinding in een liefdesrelatie. Toen werd al snel duidelijk dat dit een vak apart is en zo kwam ik, na enige verkenning en met een
schuin oog meekijkend naar de ontwikkeling van mijn geliefde Marjon, uit bij de Imago opleiding. Wat een fantastische manier om stellen, in een veilige en vertrouwde setting weer meer verbinding te laten ervaren.  Zo passend bij wat ik al jaren deed.  
Nu combineer ik mijn werk als coach en ondernemer graag met de rol als relatie-coach en sta ik, soms samen met Marjon, diverse koppels terzijde. Dus wat mij betreft: welkom met jullie vragen, zoektocht en/of worsteling. Ook sta ik open voor een huwelijks-apk of een preventief traject.

Mijn opleidingen

 Imago Relatiecoach in opleiding
 ‘Het Leven’strong>
Bedrijfskundige & Chemisch technoloog
Contextuele coaching
Integratieve coaching