Krijg de liefde die je wilt

Ik geef relatietherapie, omdat ik graag de mogelijkheden, die er zijn om je relatie te verdiepen of te behouden, wil doorgeven. Ik ervaar het als een gemiste kans als mensen uit elkaar gaan zonder enige vorm van therapie, omdat ik in mijn praktijk zie dat er genoeg manieren zijn om ook ernstige wonden te helen.

Mijn aanpak, specialisatie en achtergrond
Binnen mijn vakgebied heb ik mij gespecialiseerd in relatietherapie, omdat ik weet dat het hebben van een goede relatie vervullend en heerlijk is èn omdat een goede relatie van groot belang is voor alle andere levensgebieden. Ik geef relatietherapie, omdat ik graag de mogelijkheden, die er zijn om je relatie te verdiepen of te behouden, wil doorgeven. Ik ervaar het als een gemiste kans als mensen uit elkaar gaan zonder enige vorm van therapie, omdat ik in mijn praktijk zie dat er genoeg manieren zijn om ook ernstige wonden te helen.

In mijn werkwijze maak ik gebruik van een aantal technieken. Mijn basis van werken is vanuit Transactionele analyse, Systemisch werk en NeuroLinguïstisch Programmeren. Ik volgde mijn opleiding tot relatietherapeut bij Imago Relationship International en EFT Nederland.

Mijn opleidingen

 Opleiding Field Of Study Professionele communicatie
 Opleiding Professioneel begeleiden
 Imago training for couples therapy
Certified Imago Therapist & Therapeutic Specialist TA/NLP