Krijg de liefde die je wilt

Aart Vrolijk

De Imagotherapie laat verrassende dingen van mijn partner en mijzelf zien, we zijn een prachtige spiegel voor elkaar. Door samen te kijken, te luisteren, te voelen en te begrijpen, groeien wij in onze liefde voor elkaar.

Wat maakt de imagodialoog zo bijzonder

Imagodialoog verrijkt mijn relatie. De dialoog helpt om mijzelf echt te verdiepen in de wereld van mijn partner. De tijd te nemen voor elkaar, mijn eigen emoties even te parkeren en diep aandachtig naar de ander te luisteren. Dat is best lastig want wat zij zegt raakt ook mij. Haar frustratie is soms ook mijn frustratie, haar pijn is vaak mijn pijn. Ik ervaar via haar delen van mijzelf die ik ooit heb weggestopt.
Onze ‘strijd’ verandert in een proces van groei, heling en opnieuw verbinden.

Wat bied ik jullie?

“Welkom zijn met alles van jou, mogen zijn wie je bent”. Met je zorgen, je irritatie, je gevoel van alleen voelen en onbegrepen zijn. Jullie boosheid en jullie verdriet. Het eenzame gevoel van de verwijdering, de angst voor verlies en de pijn van de onderlinge strijd.
Ik bied een veilige omgeving om samen met jullie de relatie te onderzoeken. Ontdekken wat jullie met elkaar doen waardoor gevoelens verstoord raken. Begrijpen waarom het niet meer is zoals het ooit is geweest. Zicht krijgen op onbegrepen emoties.
Door bewustzijn te creëren, te verdiepen en op een andere, meer effectieve manier met elkaar te leren communiceren kunnen jullie vanuit een nieuw besef de liefde weer laten stromen.

Mijn praktijk

Ik heb mij gespecialiseerd in partnerrelatie therapie en individuele therapie. Om dit met passie en deskundigheid te kunnen blijven doen heb ik, vanaf de start van mijn praktijk in 2004, uiteenlopende studies gevolgd. Door mijzelf te blijven ontwikkelen in mijn eigen relatie, bezig te zijn met studie en zelfonderzoek kan ik jullie goede therapeutische hulp bieden. Leg je vraag aan mij voor en samen kijken wij welke hulp het beste bij jullie past.

Mijn opleidingen

  Imago relatietherapeut
  Identiteitsgerichte meergenerationele psychotraumatologie en –therapie
  Emotionally Focused Therapy voor partnerrelaties
  Professionele psycho-sociale begeleiding (systemische relatietherapie, Transactionele Analyse, systemisch werk, psychopathologie en karakterstructuren).
  Neuro Linguïstisch Programmeren (Certified practitioner NLP)
  Psycho-sociale en medische basiskennis