Krijg de liefde die je wilt

Imago relatie therapeuten zijn opgeleid om jou en je partner te ondersteunen zodat er begrip ontstaat over de problemen die jullie ondervinden in je relatie. Breuken kunnen hersteld worden om weer opnieuw met elkaar verbinding te krijgen. Of je nu spanning ervaart in je relatie of dat je er juist blij mee bent en deze wilt verdiepen of dat jullie op een punt zijn aanbeland waarbij je op een respectvolle manier uit elkaar wilt gaan, onze Imago opgeleide therapeuten helpen je.


Wij bieden therapeuten aan op drie verschillende niveaus. Hoewel het opleidingsniveau van de therapeut meespeelt in je keuze, is het belangrijkste dat je een therapeut kiest waar je het meest prettig bij voelt. Wanneer je vragen hebt of graag wilt overleggen over de keuze van therapeut, neem dan contact met ons op.

Gecertificeerde Imago therapeuten

Dit zijn therapeuten met een bevoegdheid als psycholoog, psychotherapeut, psychosociaal therapeut of counselor en die gecertificeerd zijn in Imago klinische therapie.

Imago Therapeuten in opleiding

Dit zijn therapeuten die een bevoegdheid hebben als psycholoog, psychotherapeut, psychosociaal therapeut of counseling en momenteel in opleiding zijn bij Imago Relatietherapie.

Imago coaches/begeleiders

Dit zijn Imago coaches/begeleiders die zijn opgeleid in Imago theorie en technieken en hebben geen achtergrond als therapeut maar wel in coaching, management of onderwijs.