Krijg de liefde die je wilt

Marriage week

Marriage Week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen gehuwden, samenwonenden met een duurzame relatie, kinderen, jongeren en ouderen.  Er zijn plaatselijke en landelijke activiteiten. Je kunt zelf een activiteit organiseren, meedoen met anderen of je inschrijven voor een kant en klare activiteit.

Vier jij je relatie?

We investeren in ons huis, houden het in goede staat en zorgen ervoor dat het er mooi en aantrekkelijk uit ziet. De normaalste zaak van de wereld. Maar is het ook zo normaal om te investeren in onze relaties? Die investering verdient nog wel wat aandacht.

En zie daar, het ontstaan van Marriage Week: één week in het jaar staat het vieren van het huwelijk centraal. Eén week in het jaar aandacht voor het belang van investeren in jouw relatie!

7 – 14 februari = Marriage week

De Marriage Week is vooral een week van feest vieren.
Feest samen met je partner.
Even tijd nemen voor elkaar.

Aan dit in Engeland ontstane initiatief (het was oprichter Richard Kane die in de bouwmarkt dit geweldige idee kreeg) doen al meer dan 30 landen mee. Ook in Nederland timmeren we aardig aan de weg.

Zo worden er diverse activiteiten georganiseerd door bestaande Ambassadeurs van Marriage Week Nederland en in de diverse media besteden we aandacht aan het belang van investeren in duurzame relaties. Op LoveUp, kun je de eerste Meet Ups al vinden!

Je vindt er bijvoorbeeld het kickoff evenement in Zwolle, een Liefdesdebat in Amsterdam, workshops en heerlijke avondjes uit.

Uit alle hoeken van de samenleving werken organisaties en individuen samen om het belang van sterke huwelijken en duurzame relaties op de kaart te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *