Krijg de liefde die je wilt

Wil je Imago Relatietherapie in je werk toepassen?

Dat kan! Als je Imago relatietherapie in je werk wilt toepassen, maar geen opleidingstitel als psycholoog, psychotherapeut, psychosociaal therapeut of counseler hebt, bestaat de opleiding tot Imago coach/begeleider.


Met deze opleiding help je mensen zoals bedrijfseigenaren en managers, teamleiders, gezondheidswerkers en opvoeders, geestelijken, coaches e.a. om zich voor hun persoonlijke ontwikkeling te verdiepen in de Imago theorie en praktijk. De kennis en vaardigheden die je dan opdoet op relationeel gebied stellen je in staat om het over te dragen.

Structuur van de opleiding

De opleiding bestaat uit vier modules en richt zich op het één op één werken in tweetallen en het werken in groepen, families en organisaties. Het is een opleiding voor mensen die de kracht en potentie van Imago ervaren en dit willen uitdragen en toe willen passen buiten het gebied van relatietherapeuten.

Wat leer je?

Als Imago Trainer ontwikkel je de vaardigheden om deelnemers te helpen Imago toe te passen in de praktijk en verdieping te brengen in het begrip ervan, zodat ze in staat zijn om het in hun persoonlijke en professionele leven te integreren.

Geavanceerde Klinische Trainingen

Voor gecertificeerde Imago therapeuten en trainers zijn ook meerdere geavanceerde klinische trainingen beschikbaar. Deze bijscholingen worden over de hele wereld gegeven door verschillende gecertificeerde opleiders als Tammy Nelson en Pat Love. Het aanbod kun je bekijken op de IRI website.

Enkele Advanced Clinical trainingen die worden aangeboden zijn:

  • Brilliant at the Basics, Ontwikkelen van klinische vaardigheden.
  • Despair to Repair: Koppels helpen, door de crisis heen, naar genezing en groei.
  • Attuned Therapist: Werken met reactiviteit en weerstand.
  • Receiving Love: Leven met heel je hart.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd om een Imago begeleider/coach te worden? Stuur ons dan een bericht. De velden met een * zijn verplicht in te vullen.