Krijg de liefde die je wilt

Harville Hendrix in Nederland

De grondleggers van Imago Relationships, Harville Hendrix en Helen Lakelly Hunt, komen naar Nederland!
De schrijvers van het boek Getting the Love You Want bieden op 31 mei 2019 de Nederlandse vertaling aan: Krijg De Liefde Die Je Wilt. Hun boek werd al 4 miljoen keer verkocht en in 53 talen vertaald. Nu is dit inzicht gevende en praktische boek over liefdesrelaties ook toegankelijk voor Nederland.

Een gelukkige relatie met je partner, wie wil dat niet? Dat is een relatie waarin je elkaar alles kunt zeggen, waarbij je elkaar laat merken hoe belangrijk je voor elkaar bent en waarin je ontspannen plezier met elkaar hebt.
Imago Relatietherapie is de beste therapie om jou en je partner die gelukkige relatie weer met elkaar te laten hebben.

Waarom Imago Relatietherapie van Harville Hendrix en Helen

  • Het laat je zien waarom ergernissen in iedere relatie voorkomen en hoe je die kunt omzetten naar echt contact met elkaar.
  • Je praat met je partner in de Imago Dialoog, waarbij jullie leren praten zonder oordeel en kritiek, zodat je elkaar echt leert verstaan en begrijpen. Dit kun je ook thuis doen.
  • Je praat direct met elkaar en niet via de therapeut. Begrip van je eigen partner helpt nog meer dan begrip van je therapeut, die hierin alleen begeleidt.

Eind mei, begin juni 2019 is er dus de unieke kans om dit mee te maken onder leiding van Harville en Helen; je bent van harte uitgenodigd om mee te doen in Zeist.

Drie dagen lang draait in Hotel Oud Londen in Zeist alles om relaties. Een unieke kans om Harville en Helen zelf te ontmoeten en van ze te leren.

 

Vrijdag 31 mei 2019

Van 20 - 23 uur in Hotel Oud London in Zeist
Georganiseerd door Succesboeken
Lancering van het boek en lezing

Harville Hendrix en Helen LaKelly Hunt krijgen het eerste exemplaar van het boek 'Krijg de liefde die je wilt', de vertaling van hun bestseller ‘Getting the Love you want’ (wereldwijd meer dan 4 miljoen exemplaren verkocht) aangeboden door uitgeverij Succesboeken. Daarna geven ze een interessante lezing waarin de auteurs zelf vertellen over hun verrassende ontdekkingen o.a. op het gebied van het ontstaan van relaties. Hoe worden partnerkeuzes gemaakt? Beslist niet zo toevallig als je misschien denkt! Ze geven een heldere uitleg over hoe en waarom relatieproblemen ontstaan, hoe je ze voor kunt zijn en hoe je ze kunt oplossen. Een lezing voor iedereen die geïnteresseerd is in relaties en de vraag waarom relaties niet vanzelf gaan. Je kunt zonder je partner komen, maar bij voorkeur samen.

Reserveer hier

Zaterdag 1 juni 2019

Van 9 - 17 uur in Hotel Oud London in Zeist
Georganiseerd door Succesboeken
Workshop voor stellen

Een eendaagse workshop voor stellen (maar kan je partner niet, neem gerust vriend of vriendin mee). Een unieke kans want de relatieworkshop ‘Krijg de liefde die je wilt’ wordt gegeven door de grondleggers zelf! Harville en Helen behandelen vragen zoals: Waarom val ik op die persoon? Toen we elkaar pas leerden kennen konden we alles bespreken maar nu niet meer, wat is er veranderd? Maar vooral, hoe kan ik me weer helemaal verbinden met mijn partner weer werkelijk contact maken met mijn partner? Hoe kan ik zelf de beste partner zijn? 
Een ontspannen dag waarin lezingen worden afgewisseld met live-demonstraties en oefeningen die je uitvoert samen met je partner. Aan het einde van de dag heb je gereedschappen waarmee je samen verder kunt en weer passie kunt ervaren echt blij wordt met elkaar. Geef je relatie een impuls! Welkom op deze bijzondere workshop.

Reserveer hier

Zondag 2 juni 2019

Van 9 - 17 uur in Hotel Oud London in Zeist
Georganiseerd door Succesboeken
Workshop voor professionals

Deze workshop is voor (relatie-)therapeuten, psychologen, psychotherapeuten, coaches, trainers, teambegeleiders, managers en mediators.
Wat kun je verwachten als je naar deze workshop komt? Je krijgt een eendaagse introductie in Imago Relatietherapie door de mensen die deze effectieve en verbindende methode zelf hebben ontwikkeld. Een kans uit duizenden!
Harville en Helen geven je gereedschappen mee om beter met stellen te werken in je praktijk of om jou beter te laten communiceren met je team of met je cursisten. Het zal je nieuwsgierig maken naar meer! Je krijgt een inkijk in de uitgebreide theoretische achtergrond van deze prachtige methode. Je leert te begeleiden in het luisteren zonder oordeel en in het praten zonder enige vorm van kritiek, zonder enige negativiteit, zodat partners, collega's of teamleden elkaar steeds weer kunnen vinden, dwars door alle verschillen heen.
Krijg de kennis die je wilt als relatietherapeut, coach of manager; je bent van harte uitgenodigd!

Reserveer hier

Stel ons een vraag

Voel je vrij om vragen te stellen over imago relatietherapie. Over de telefoon of stuur je vraag via dit formulier hieronder. Je bericht wordt direct verzonden naar onze medewerkers die zo snel mogelijk zullen antwoorden.